Trending

“Saya minta maaf, sy tersilap..” Kongsi Momen Bersama di Mahkamah, Akhirnya Terbongkar

Baru-baru ini, pendakwah bebas, Ebit Lew telah menghadiahkan sebuah motosikal jenis Ysuku kepada seorang ibu muda yang bekerja sebagai Foodpanda Walker bagi memudahkan urusannya untuk menjalankan pekerjaannya.

Ujarnya, dia masih menyayangi hubungan perkahwinan ini dan mungkin apa yang terjadi sebagai satu bentuk ujian daripada Allah S.W.T untuk menguatkan lagi hubungan mereka.

Jadi, dia  berharap supaya perkahwinan mereka terus bertahan dan memohon agar orang ramai terus mendoakan kebahagiaan mereka.

Penjelasannya itu telah mendapat perhatian warganet yang kebanyakkannya menasihati pemuda tersebut supaya menjaga rumah tangga kerana mereka masih mempunyai anak kecil serta usia perkahwinan yang masih muda.

Jelas Fakhrul, jauh di sudut hatinya, dia masih lagi menyayangi isteri dan akan mencuba yang terbaik demi mempertahankan rumah tangga mereka.

Malah, dia juga terkejut membaca komen-komeb yang mahu menjadikan isterinya sebagai isteri.

Sudah SAH Berpisah

Hari ini, Emy (ibu tunggal) dan suaminya sekali lagi menarik perhatian apabila mereka masing-masing berkongsi IG Story suasana berada di dalam mahkamah syariah Kuala Lumpur.

Bagaimanapun, hasil dari pemerhatian netizen, mereka dilihat tidak duduk di kerusi yang sama ketika menanti keputusan daripada hakim.

Namun, dari ciapan dari pihak lelaki, mereka sudah SAH berpisah dan bukan lagi suami isteri.

Semoga semuanya baik-baik sahaja.

Sumber: Instagram Ebit Lew, OM, mStar