Trending

Dipaksa Bekerja Slps Ayah Pencen, Tiktoker Terkenal Racun 1 Keluarga Sampai Hilang Nyawa Semua

Selepas melihat perih jerih orang tua membanting tulang cari rezeki untuk sara keluarga, setiap anak pasti berjanji pada diri sendiri untuk galas tanggungjawab tersebut apabila sudah besar kelak.

Kadang-kadang bukanlah kemewahan yang diminta mereka, namun cukuplah sekadar dapat menampung kehidupan sehari-hari. Akan tetapi lain pula kisahnya yang berlaku pada sebuah keluarga ini selepas si ayah berpencen.

RAKAMAN DI BAWAH SEKALI

Ayah baru pencen 2 bulan, tapi ada masalah kesihatan jadi kena belanja besar. Diminta untuk saling bantu membantu.

Siapa sangka akhirnya perasaan dengki dan kesumat berkenaan melarat hingga memaksa Dhio merancang satu skenario menamatkan riwayat ketiga-tiga ahli keluarga termasuklah ibu.

Terdahulu, pemuda berkenaan pernah memasukkan racun perosak (arsenik) ke dalam minuman cendol untuk mereka. Namun waktu itu kesannya tidaklah sehebat mana kerana dimasukkan dengan jumlah yang kecil.

Dipaksa Bekerja Lepas Ayah Pencen, Penganggur Racun 1 Keluarga Sampai Tewas 4

Buat pula kali kedua, letak racun dalam teh dan kopi.Selepas percubaan kali pertama tidak berjaya dan hanya memberi kesan muntah-muntah, Dhio kembali rancang kejadian seterusnya.

Pelaku telah pun memasukkan dua sudu teh racun yang dibeli secara online ke dalam minuman teh dan kopi ahli keluarganya. Akhirnya ketiga-tiga mereka tewas serta tidak berjaya diselamatkan. Lebih sedih lagi, si kakak difahamkan dalam perancangan untuk berkahwin.

Dipaksa Bekerja Lepas Ayah Pencen, Penganggur Racun 1 Keluarga Sampai Tewas 6 Dipaksa Bekerja Lepas Ayah Pencen, Penganggur Racun 1 Keluarga Sampai Tewas 7

Kredit: Portal Kompas, Merdeka, TikTok Liputan 6