Trending

Tergoda & TerIanjur Dgn Bapa Mertua, Kisah Wanita Ini Lagi ‘Seram’ Dari Filem Munafik

Bagi pasangan yang sudah berkahwin, ada baik buruknya tinggal bersama keluarga mertua.

Saya ajak suami berpindah tapi suami kesian kn fil memandngkn hnya dia saja ank lelaki. Saya sngt2 tekanan.

Hari2 saya menangis fil saya raba sy, cium saya. Saya juga manusia biasa.

Lama2 saya juga tewas akan desakn cinta dan rasa kasihan pada dia . Apa perlu sy buat, bole dikatakn hmpir setiap hari sy ditdurri fil sndri .

Rasa sngt berdosa . Tapi makn lama tmbul perasaan cinta dan syg pada fil sy.. Kerana fil sy sngt pndai mengambil hati, saya cuba buang jauh2 rasa ni .

Tapi fil benar2 hendak mengahwini saya. Tpi saya berangapan dia hnya ingn puaskn nafsu nya . Saya mmg benar2 tak percaya org yg bergitu alim dan warak snggup menodai menantu sndri .

Selepas suami sya pergi kerja, habis sy dikerjakn . Mungkin sbb sy ni bendul. Fil kata tidak mengapa kerana dia ayahnya . Suami juga sering kata sy bendul .

Sepajng sy mengandung dri usia 6 bulan sering diperlakukan begitu oleh fil tnpa pengetahuan suami sy .

Sehingga lepas beranak habis saja pntg 44 hri sy teros dikerjakn . Sedangkn suami sy dia nasihat supaya berpantang selama 6 bulan .

Saya sngt takot jika perbuatan terkutuk sy nk diketahui suami sy . Sy pn tk rela . Tapi sellu lemah dgn kata pujukan nya .

Saya sangt berdosa . Sy pernh minta suami ceraikn sy, kerana terlalu tekanan, suami tnya mengapa, saya kata ingt berpindah

Suami turutkn saya akhirnya kami berpindah. Fil juga suami cari kn seorang jnda yg cntik untuk dikhawini, alhamdulillah dia terima .

Sya sngt lega dan bersyukur. Sy hidup dgn bahagia di rumah sendri bersama anak dn suami. Saya sngka sy akn slmt , fil mula buat hal semula.

Rindukn sy. Dlm seminggu 2x dia akn kerumah sy dgn alasan nk menjenguk cucu , dia mengajak sy bersama, saya tolak.

Saya tidak ingn lakukan zina terkutut lagi, tapi dia mengugut untuk menceritakn segalanya apa yg telah sy lakukan dgn dia pada suami sy, sy menangis minta simpti untuk dilepaskn.

Fil mendesak, akhirnya sy tewas . Sehinnga sekrang perbuantan ni sering berulang . Sy takot untuk pergi ke pejabat agama, kerana terlalu takot di ambil kesempatan lagi .

Tlg la bantu sy .saya sngt tekanan . Fil juga melakukan seks di luar tabii bersama saya . Berkali2 sy diperlakukn sperti hamba . Tlg jgn kecam . Bg pandangan yg murni .”

**mil – mother in law (ibu mertua)

**fil – father in law (bapa mertua)