Trending

“Sehari Sebelum Lahirkan..” Lama Pendam, Akhirnya Puteri Sarah Dedah Bila Mereka Berkahwin

Perkongsian pelakon Puteri Sarah di Insta Story semalam mencetuskan tanda tanya netizen seolah memberitahu mengenai hal rumah tangganya dengan pengarah, Syamsul Yusof.

Menerusi satu lagi perkongsian Puteri Sarah berkata dia mengetahui mengenai ‘perkara’ itu sehari sebelum dia melahirkan puterinya, Sumayyah.

Sementara itu, Sarah dilihat ada memuat naik perkongsian terbaru menjawab mengenai apa yang berlaku sebelum dia melahirkan anak keduanya berikutan ramai yang salah faham.

Menurut Puteri Sarah, pihak ketiga membuat pengakuan mempunyai hubungan dengan suaminya sehari sebelum Summayah dilahirkan, ketika itu dia sedang sarat hamil 9 bulan.

Malah, Sarah turut memuat naik mesej diterima daripada individu yang mendakwa suaminya sudah pun bernikah dengan Ira Kazar.

Namun, Sarah mengatakan bahawa dia tidak tahu dan tidak kisah dengan perkara tersebut.

Memetik Harian Metro, Puteri Sarah bagaimanapun enggan mengulas mengenai perkara itu sebaliknya meminta soalan itu diajukan kepada suaminya.

“Saya rasa soalan ini sepatutnya ditujukan kepada Syamsul dan kekasihnya. Bukan saya, tak perlu saya nak jawab,” katanya.

Menerusi satu perkongsian, Sarah seolah meluahkan perasaaan dipercayai ditipu serta mengatakan kebenaran pasti akan terbongkar suatu hari nanti dan mengucapkan selamat maju jaya buat ‘kedua’ mereka namun tidak didedahkan ditujukan siapa.

Sementara itu, menerusi satu lagi perkongsian Puteri Sarah berkata dia mengetahui mengenai ‘perkara’ itu sehari sebelum dia melahirkan puterinya, Sumayyah.

Kata Puteri Sarah lagi, dia berharap agar tahun 2023 akan dapat membongkar segala yang telah berlaku sebelum ini.

Dalam pada itu, Sarah turut memuat naik mesej diterima daripada individu yang mendakwa suaminya sudah pun bernikah dengan Ira Kazar.

Bagaimanapun, Puteri Sarah mengatakan bahawa dia tidak tahu dan tidak kisah dengan perkara tersebut.

Terdahulu, Puteri Sarah berharap agar tahun 2023 akan dapat membongkar segala yang telah berlaku sebelum ini.

Sarah turut memuat naik mesej diterima daripada individu yang mendakwa suaminya sudah pun bernikah dengan Ira Kazar.