Trending

“Sy cakap benda betul..” Tidak Mahu Mengalah, Atu Zero Mohon Nabila Razali Sedar Diri Tak Pandai Bernyanyi

Kenyataan penyanyiNabila Razali yang dilihat terasa hati dengan pelawak, Atu Zero berhubung gurauan ‘tidak boleh menyanyi secara langsung’ di program The Masked Singer 3 telah menjadi perhatian ramai.

Nabila dilihat meluahkan rasa kecewanya apabila dijadikan bahan candaan telah memuat naik satu Insta Story merasakan lawak tersebut tidak kelakar dan hampir menyamai Body Shaming.

Susulan daripada itu, memetik laporan dari Mstar, Atu Zero atau nama sebenarnya Sharif Kunal Doli Sharif, 32 mengatakan yang dia telah menghantar direct message (DM) kepada penyanyi lagu Peluang Kedua itu bagi memohon maaf andai gurauan tersebut dianggap keterlaluan.

Tambahnya, dia akui kesilapan tersebut namun berharap agar komen yang diberikan itu menjadi pembakar semangat untuk Nabila terus menjadi lebih baik di masa hadapan.

“Daripada segi kata-kata memang saya salah. Namun melihat pada sudut berbeza, anggaplah ia sebagai pembakar semangat untuk dia menyanyi lebih baik ketika membuat persembahan live selepas ini.

“Apa yang saya cakap ketika program itu bukannya tak betul. Perkara itu pernah viral sebelum ini. Jadi saya cakap sahajalah,” katanya.

Ujar Atu lagi, dia dapat tahu perihal luahan Nabila apabila ada peminat yang memberitahu melalui Instagram dan dia seggera menghantar DM kepada penyanyi terbabit namun belum mendapat balasan.

“Saya dapat tahu hal tersebut apabila ada orang maklumkan kepada saya. Mungkin peminat dia. Jadi saya terus DM (direct messege) dia mohon maaf. Dia tidak balas mesej tersebut.

“Mungkin dia tengah marah, jadi berikanlah masa dahulu. Kalau selepas ini marah lagi saya akan ulang minta maaf,” ujarnya.

Susulan daripada itu, pelawak asal Sabah berkenaan berjanji akan lebih berhati-hati di masa hadapan ketika membuat lawak dan mengeluarkan puchline supaya tiada mana-mana pihak terasa hati dengann gurauannya.

Sumber: Mstar (Farol Hadi)