Trending

“Bekas laki sy dulu pun jenis lari² tak balik rumah..” Buka Semula Aib Lama, Abby Abadi Dedah Semua

Pelakon dan usahawan, Abby Abadi atau nama sebenarnya Arbaiyah Abdul Manan meluahkan rasa kecewa mengapa dia sering menjadi mangsa apabila munculnya kemelut rumah tangga yang sedang berlaku dalam kalangan artis pada ketika ini.

Menerusi hantaran yang dimuat naik oleh Abby di laman Instagramnya, dia tidak mahu berdiam diri susulan ramai yang telah mengaitkan dirinya malah ada segelintir netizen yang menjadikan kisah rumah tangganya dulu sebagai contoh hingga mengundang fitnah.

Kata Abby, sudah semestinya dia mempunyai perasaan marah dan sedih pada ketika itu memandangkan bekas suaminya tidak pulang ke rumah hinggakan perhubungan mereka sudah ‘retak’.

“Yang kata saya serang bekas suami dekat lokasi penggambaran, saya mencari je sebab lama tak jumpa dan nak kan penjelasan. Tak ada bawa senjata apa pun.

“Dan bila jumpa org kata saya marah-marah, nangis-nangis, dah tuuuu? Takkan saya nak seronok-seronok kalau bekas tak balik-balik dan sampai dah nak bercerai bagai?” katanya lagi.

Dalam pada itu, Abby berharap dengan penjelasannya mengenai perkahwinannya sebelum ini sudah pun terjawab dan meminta netizen jangan membuat sebarang spekulasi atau andaian sendiri.

Sumber: TikTok @Abby Abadi Official