Trending

“Nenek terlampau..” Penonton Terkejut Lihat Amyza Adnan Tayang Peha Hingga ke Celah

Penampilan pelakon, Amyza Adnan di program Famili Duo ketika persembahan pasangan adik beradik, Yamani Abdillah dan Zaki Abdillah telah mengejutkan penonton.

Mana tidaknya, dia yang memakai dress labuh terlihat begitu seksi apabila belahan kain hampir melepasi paras peha.

Perkongsian bingkisan video ketika Yamani dan Zaki membuat persembahan yang dimuat naik di Instagram TV3 telah mendapat komen negatif yang kebanyakannya mengkritik pakaian Amyza.

Dia yang tampil di pertengahan persembahan menjadi cameo dan berjalan mengeliling pentas dengan pakaian yang agak menjolok mata.

Walau bagaimanapun, pelakon drama Rindu Kasih ini menyatakan yang dia memakai seluar berwarna kulit dan tidak berapa kelihatan di ruangan komen posting yang dibuat di Instagram.

Dalam persembahan yang dibuat oleh anak-anak penyanyi tersohor Tanah Air iaitu Datuk Jamal Abdillah itu, Amyza telah membuat penampilan istimewa apabila menyorok di sebalik tirai dan hanya menampakkan bayang-bayangnya sahaja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by tv3malaysia (@tv3malaysia)

Di pertengahan persembahan yang dilakukan oleh Yamani dan Zaki, pelakon itu telah muncul dan mendapat sorakan gemuruh daripada penonton.

Sumber: Instagram TV3, Amyza Adnan